ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ

Posted on Updated on

 symvasiouxoi_poreia_aftodioikisi-696x522-620x330

 

Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η απόφαση του Δικαστηρίου Ηρακλείου, που αφορά στην παράταση των Συμβάσεων Εργασίας στον ΦΟΣΔΑ Χερσονήσου, καθώς και στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος. Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου παρατείνονται, όπως έγινε και στον Δήμο Ηρακλείου, οι Συμβάσεις των εργαζομένων μέχρι τις 11 Μαΐου 2018, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των συγκεκριμένων Δήμων.

Να σημειωθεί ότι το παράδειγμα των Δήμων Χερσονήσου, Μινώα Πεδιάδος και Ηρακλείου, έχουν ακολουθήσει και άλλοι εργαζόμενοι Δήμων του Νομού, όπως στον Δήμο Μαλεβιζίου, αλλά και  Δήμων σε όλη την επικράτεια.

Το ΕΚΗ στήριξε τον δικαστικό αγώνα των Συμβασιούχων των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος, με τον Πρόεδρο, συν. Στέλιο Βοργιά να καταθέτει ως βασικός μάρτυρας υπεράσπισης των Συμβασιούχων στο Δικαστήριο.

Το ΕΚΗ χαιρετίζει την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, αφού δεν δίνει μόνο ανάσα στους συγκεκριμένους συμβασιούχους εργαζόμενους αλλά εξασφαλίζει και την εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών Καθαριότητας, εξασφαλίζοντας κυρίως την Δημόσια Υγεία.

Σχόλια